GT FESTES

festes30passos@gmail.com

Al Gt Festes ens encanta celebrar i per això ens encarreguem d’organitzar, coordinar i dinamitzar les celebracions durant el curs escolar. Tenim dos tipus de celebracions, festes i berenars solidaris. També ens encarreguem de coordinar altres esdeveniments fora del centre, com cercaviles i carnestoltes.

Les festes solen ser esdeveniments més llargs i amb activitats destinades tant a la canalla com a les mares i pares; per altra banda els berenars solidaris són una iniciativa que va néixer amb l’objectiu de sensibilitzar i implicar a les famílies en la recaptació de fons per poder cobrir les diferents activitats organitzades per l’AF. En els berenars solidaris són les famílies qui porten el berenar i la resta de la comunitat 30 Passos el compren a voluntat.

A cada festa i berenar solidari hi ha un o dos cursos encarregats que, juntament amb el GT, fan possible dur a terme les celebracions.

INFORMACIÓ DE LES FESTES I BERENARS SOLIDARIS DEL CURS 23/24

Des de el GT Festes treballem de valent per superar-nos amb cada celebració, és per això que us animem a formar part del GT. Necessitem gent amb ganes i energies per poder continuar fent festes!! Ens pots escriure a festes30passos@gmail.com