Tastem i valorem el dinar de l’escola

Tastem el menjar de l’escola

 

Des del GT Espai migdia, a petició de les famílies de l’escola, hem portat a terme una feina de valoració del menjar s’hi serveix i alguns altres temes relacionats amb aquest espai (monitoratge, coordinació, etc.).

Hem fet aquesta valoració recolzant-nos en un tamboret de tres potes: una enquesta de satisfacció a les famílies, una enquesta als infants i proves del menjar.

De tot plegat, vam fer aquesta petita presentació per compartir amb les famílies, però si voleu llegir totes les dades i fer la vostra valoració, aquí us deixem els documents de treball que s’han creat:

– Buidatge de les enquestes: https://drive.google.com/file/d/1rvn-4j4uXuVj2LWZ4hf6mlcN3Iix4R98/view?usp=drivesdk
– Notes i conclusions dels “tastets” realitzats: https://drive.google.com/file/d/11_mafCDY7zR4aJdZXJqQBQVxhdxkTTzc/view?usp=drivesdk
– Presentació: https://drive.google.com/file/d/1jrX63ePq4P2f4ZV2xCgut0nOg2GT0cUx/view?usp=drivesdk

L’enquesta als infants serà amb un model estipulat per la Generalitat i serà l’escola qui la passi als infants.

A falta d’aquesta important tercera “pota” per tancar conclusions, des del GT i com famílies, comencem a albirar els resultats i estem molt satisfetes. Esperem que continuï així.

Finalment, volem donar les gràcies a totes les famílies que vam dedicar uns minuts a donar-nos la seva opinió i que han esperat amb molta paciència la feinada de treballar les respostes i fer un document. També a l’equip directiu de l’escola, sempre atent i company, i, per descomptat, a Mònica, coordinadora de l’espai migdia sense la qui tot seria molt més difícil si no impossible.

Gràcies i mil vegades gràcies.

GT ESPAI MIGDIA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *